Ännu en ledig måndag
DATUM: 2013-11-25 | TID: 18:00:29 | KATEGORI: Livet

Tjabba folket!

Drar en snabb update nu innan jag ska vidare på teknik och styrka med fotbollslaget Ska bli kul.
Tyvärr gick cupen inte allt för bra i helgen men det var åtminstone riktigt kul att få spela igen :)
Har även hunnit med tvättning, läsning och en hel del filmtittande mellan allt mitt latande denna helg ;)
Blev erbjuden en träningsdejt med en klasskompis idag eftersom vi är lediga och så men tyvärr var jag tvungen att neka för att jag har träning nu...det var lite tråkigt men får bli en re-check, absolut!!
Men nu ska jag byta om inför träningen och sedan packa väskan, see ya babes!

Ps. Ni får tyvärr lida med bilder idag igen....kommer gottgötas I promise!!! <3

Norra Skåne Cup
DATUM: 2013-11-22 | TID: 15:43:43 | KATEGORI: Livet

Hej folket!

Veckan har runnit förbi rätt snabbt, inte alls mycket som hänt....kommit in klassen rätt bra nu och trivs.
Har läst in några hundra sidor på Utvandrarna/Invandrarna...så ska hinna läsa klart den till nästa fredag. KÄMPA.
Idrotten går superb ett minus är dock att jag ska byta klass där men får se det som en utmaning, har även anmält mig så att jag får träna gratis under skoldagarna(fram till 16:00) och på helgerna genom skolan på ett gym. Najs!!
Samt har jag anmält mig frivilligt till att arbeta på Parapeten till julbord 5-6 december, ska bli intressant.
I samhälle har vi börjat med Ekonomi och ska ha en "stor" uppgift om det, blir kul även det faktiskt.
Ja, blev ett rätt tråkigt inlägg här men har inte så mycket att säga för tillfället.

Inte alls länge kvar innan Camilla kommer ner heller!!! Fyfan vad kul.
Men nu får ni ha det bra och lida med detta bildlösa inlägg för detta är en lånedator från skolan, tills min kommit tillbaka från lagning(den har varit där sen höstlovet!!!!)....Vi hörs!

Ps. Imorgon ska jag och mickis spela vår första cup med fotbollen, riktigt riktigt kul. Will update you on that.

Fest, prov, skype, längtan
DATUM: 2013-11-19 | TID: 17:58:52 | KATEGORI: Livet






Lite bilder på vad som hänt sen sist och den sista är nedräkning till när Camilla kommer hit och hälsar på i fem dagar!!!

Hej, har inte uppdaterat för har inte haft någon som helst lust och har prioriterat lite plugg och familjen innan bloggen. Så den har fått lida nu ett tag men nu ska jag försöka komma tillbaka till vanlig uppdatering igen. Igår och idag har jag varit ledig från skolan, satt verkligen skönt med lång helg! Nu i lördags hade skolan öppet hus så alla Rl2 var på Parapeten, laga mat och serverade. Det var faktiskt riktigt kul måste jag medge. Dagen slutade med ömma fötter och femtio kronor rikare, åtminstone för stunden för på kvällen köpte jag en hög med kolaskruvar. Mums!!! 
Ikväll händer inte mycket, ska nog se film nu sedan duscha för att komma tidigt i säng, redo för skola imorgon. Servering hela dagen, plus prov.
Men vi hörs, ha de bäst! Puss<3


Throwbackday
DATUM: 2013-11-12 | TID: 12:16:32 | KATEGORI: Livet










En gammal hög bilder, saknar!!!

Bright yellow
DATUM: 2013-11-10 | TID: 20:24:37 | KATEGORI: Livet



Dagens smoothie, och en spegelbild ;P

Hejsan kära vänner!

Just kommit hem från en trevlig middag hos Anden(Jenny och Jalles kompis) och hans familj. Blev bjuden på god mat och efterrätt, kom hem mätt och belåten men en smoothie slinker alltid ned så det fick bli en sådan till kvällsfika;) ska kolla upp planerna för veckan nu och sedan packa skolväskan, så är jag redo för ännu en skolvecka, bjuds på tre serveringsdagar och två vanliga dagar. En rätt lugn vecka tror jag det blir. Ska även ta de lungt med min fot. Men ska nu kolla mina planer som sagt, vi hörs! Puss <3

Weekend baby
DATUM: 2013-11-08 | TID: 19:28:38 | KATEGORI: Livet




Tre bilder från dagen.

Hej finfina läsare.
Har inte riktigt prioriterat bloggen de senaste dagarna, har haft lite plugg att få gjort för idag hade jag Samhällsprov, och shit vad det gick bra!!! Hoppas verkligen att det blir ett bra resultat också. Var så himla lycklig när jag lämnade skolsalen efter provet, en sjukt bra start på helgen!! 
Till veckan börjar fotbollen igen, men självklart ska jag ha gått och "skadat" mig, har typ hälseneinflammation...gör så jävulskt ont när jag går att det inte är sant...men även fast det så deltog jag på idrotten, och kul var det!! Foten fick lida i efterhand så här men nu har jag hela helgen att vila upp den iallafall. Har inte så mycket mer att skriva om just nu, återkommer sen. Massor med kramar till er!

13-11-05
DATUM: 2013-11-04 | TID: 13:16:32 | KATEGORI: Livet


Dagens outfit, Jackan - H&M Sthlm
Jeans - ginatricot
Tröja(inte på bild) - syrrans gamla

Hej folket!
Nu är lovet slut, tillbaka till verkligheten och alla dess rutiner. Skola. 
Har börjat med servering hela dagen, inte så tråkigt faktiskt. Men lite segt kanske. Imorgon är det servering igen men då är det typ halv dag för vår lärare ska på läkarbesök så vi börjar halv elva sen får vi väl se när vi slutar. Beror på hur snabba och duktiga vi är. Idag ska jag även på möte med fotbollen inför nästa säsong, kul! 
Igår avslutade jag lovet på gymmet med syrran, där blev det rumpa och axlar, och kan lova att det gör ont varje steg jag tar, men shit vad kul att jag kan komma igång med träningen igen!!! Och foten börjat bli bra så ska rehabilitera den, och så får jag hoppas på det bästa. Men nu ska jag fortsätta med lektionen, ni får ha en bra måndag. Puss, vi hörs!

Never forget your roots
DATUM: 2013-11-01 | TID: 17:35:46 | KATEGORI: Livet



Två kassa mobilbilder på mina senaste köp! Me like. Alot.

Sorry för torkan som strött här...men har ju lov, så har tagit vara på det och haft det bra med familjen! Idag bland annat for vi till Höganäs, några mil bort och shoppa lite(som ni ser på bilderna ovan)! Jättenöjd med mina köp, har letat aslänge efter de perfekta skorna och hitta dom idag, för bara några hundringar också!!! Lycklig. 
Men nu ska jag fortsätta förbereda för middagen, vi får höras snart igen. Puss!