Dan före dan före dopparedan
DATUM: 2014-12-22 | TID: 20:39:27 | KATEGORI:

22 december. Vad hände med tiden?? Den har sprungit iväg. Bokstavligen. 
Helt sjukt, var nyss höst och början på sista året av gymnasiet..nu är det vinter och om två dagar är det julafton och om fem dagar är det min arton årsdag, tiden verkligen bara rinner iväg. Vet inte riktigt om jag ska klaga eller vara glad för att tiden går. Just nu är det jullov för alla som går skolan, och allt jag kan säga att det är så sinnes skönt med ingen skola..bara kunna dega och göra sånt man vill. Även fast jag nu jobbat så är det fantastiskt. Och jobb dagarna har varit allt annat än stressiga, haha.
Sitter just nu på tåget hem från jobbet, fick sluta 3 timmar före jag skulle för vi inte hade nå gäster...gissa hur skönt det var?? Otroligt.
Men nu ska jag lyssna vidare på min Spotify innan jag ska av. 

Ha det så bra under jul och om vi inte hörs innan så önskar jag er alla Gott Nytt År!! Puss xx

Malmö för en dag
DATUM: 2014-12-04 | TID: 16:23:20 | KATEGORI:

Fina Malmö, emporia och så en mumsig lunch!

Hej alla fina!
Haft en trevlig ledig dag i min ensamhet strosat omkring i Malmö och bara njutit. 
Hittat lite fint som fick följa med mig hem, kan lägga ut bilder i ett annat inlägg om ni vill :)
Imorgon kör vi skola i några timmar, ska iväg på studiebesök med klassen och sedan få äta julbord, bra avslut på skolveckan och bra början på denna jobbhelg. 
Sitter just nu på tåget hem, även om man inte mår prima så har denna dag varit najs. Tyvärr missar jag träning ikväll pga just detta, inte må så jättebra. Men ibland måste man helt enkelt vila. 

Ska bli skönt att komma hem till min mysiga familj och bara ha det bra.

Puss på er!!

30 november/1 december
DATUM: 2014-12-01 | TID: 00:19:48 | KATEGORI:

Hej alla fina människor i vintermörkret! 

Haft en helg fylld med jobb och plugg, kom hem sen i lördags pga jobb..plugga lite innan sängdags...sov riktigt dåligt under natten...vakande upp tidigt med huvudvärk, svettningar, bröstsmärtor, torr hals och täppt näsa...inte precis drömscenariot när man ska iväg några timmar senare för jobb inför advent och julskyltning. 
Tog mig i kragen och fixade lite vatten, spreja näsan och sköljde ansiktet..kanske ett antal gånger för mycket;)
Gick tillbaka till min underbara säng och bestämde mig för att sova ett tag till så jag skulle orka med dagen. Somnade rätt snabbt och vaknade väl typ utvilad nån timme senare. 
Som tur var sov jag lite på tåget, och jobbet gick faktiskt bra men kände mig lite rostig haha. Men har några gånger att komma igång igen iallafall. 
Man tänker ju ändå så att söndagar ska vara slappa och sköna men min söndag har varit seg, rolig, stressig men ändå så najs. Faktiskt.

Efter jobb så tog jag mig en kort promenad i fina julmyset på gatorna innan jag satte mig bekvämt i soffan för att inta pluggandet, detta var alltså runt fem, halv sex tiden. Så jag satt och skrev på denna redovisning i princip 5-6 timmar...blev klar för en halvtimme sedan med texten samt Powerpointen. Men fick faktiskt en paus för käk under tiden också :P 

Så imorgon(idag) är det 1 december...början på min favoritmånad, och nej det är inte för att jag fyller år och har två namnsdagar under denna månad utan för snön (iallafall i Norrland), kylan, värmen, mysiga kläder, varm choklad och marshmallows dessutom allt annat bra som ingår. Och jullov. Det är inget man får glömma. Älskade jullov.

Nu ska jag faktiskt njuta av sömnen, innan man måste till tandläkaren på min sovmorgon. 

Ha det super! Kramar ♡