förvirrad
DATUM: 2014-11-18 | TID: 23:42:55 | KATEGORI:

Ligger i min säng och ska alldeles strax ta mig en blund så jag har ork för morgondagens aktiviteter, om man kan kalla det så. 
Imorgon har jag en lektion, börja fixa och planera för gymnasiearbetet...helt ärligt så är jag inte jättepeppad för det imorgon men ska bli intressant ändå. Det börjar kännas att denna termin börjar lida mot sitt slut och känner faktiskt lite smått panik över min inte allt för bra prestation under terminen. Har väl mina "dåliga" anledningar till det, men nu är det skärpning. Måste verkligen fokusera på skolan för nu kanske tiden bara rinner i väg och så står man där och sjunger: för vi har tagit studenten! ...inte riktigt så snabbt får det gå även om det gärna får gå snabbare än vad det redan gör. 
Jag känner att jag behöver skaffa lite inspiration samt motivation till att plugga samt intressera mig för våra skolämnen igen. 
För ärligt så känns skolan bara som en daglig plåga för tillfället och tycker inte att de är så speciellt roligt att känna så. 

Men ska nu sova och drömma om nåt trevligt, hoppas ni har en bra tisdagskväll/natt.

 Pussar och kramar från en (tyvärr) sliten brud.

7 veckor kvar
DATUM: 2014-11-03 | TID: 23:33:30 | KATEGORI:

Dagens outfit 

Hoppas allt är bra med er. 
Själv mår man som man gör, men tror de börjar ta sig. Skolan började om idag, hoppas på sju bra veckor innan man tar lov igen. Vill höja mig i alla ämnen innan dess. Imorgon är de kort skoldag sen har man Utvecklingssamtal på eftermiddagen. Ska bli trevligt.
Nu är man rätt trött så ska börja avrunda kvällen med lite musik och sömn.
Ha de bra. Puss