Looking around for comfort
DATUM: 2013-09-21 | TID: 21:11:10 | KATEGORI: Livet


Hihi har nån sjukt bildbrist...så bjuder på en riktigt gamling :)

Men tjenare, var ändå ett tag sedan jag skrev, varför kanske ni undrar? Ja, har inte riktigt prioriterat att blogga eller ens att sitta vid datorn alls sen sist faktiskt. Och kan lova att det är skönt att inte behöva sitta här hela tiden, men för att komma tillbaka till ämnet:

Hänt på senaste? Jaa, har varit i skolan som alltid, åh min klass är så underbar!!! <3
Har deppat sönder för att jag inte får träna(speciellt fotboll!!!) dock har jag faktiskt halvt varit med på nån idrottslektion fast jag inte borde för min skada..men det är så svårt att hålla sig borta :(
Åh vad jag längtar tillbaka!!! Btw. Imorgon är det sista seriematchen för denna säsong för mitt lag, och jag håller självklart tummarna att det ska gå bra (vi ska möta serieledarna)!!! Även fast jag typ knappt tränat på aslänge så äter jag hur mycket som helst så har säkert gått upp i vikt lite :P (har inte vägt mig på länge faktiskt!) men ska så fort min fot är villig börja träna igen så jag kan bli lite mer fit, får väl börja sakta och mjukt för att sedan komma igång till vanligt tempo igen :)
Men nu ska jag surfa lite innan jag ska se nån film med systrarna innan jag ska sova i min sköna säng!!
Ha det grymt bra, vi hörs. PUSS.


17.9.2013
DATUM: 2013-09-17 | TID: 21:30:57 | KATEGORI: Livet


En arkivbild kan jag bjuda på

Tjenare :)

Idag har varit en lång skoldag, så kom hem sliten som tusan men allt som allt är skolan kul :)
Jag sov nån timma när jag kom hem, så sjukt välbehövligt att det inte är sant men det sjuka är väl att jag är minst lika trött nu också så längtar som tusan till sängen, ska bara kolla klart på fotbollsmatchen som går på teve innan jag slänger mig sömnig på min säng med mina tre enormt sköna kuddar och varma täcke!! :D
Imorgon är vi lediga från skolan eller ja vi har egna studier hemma men ligger så bra till att jag bara ska ta det lungt och hjäpa mamma sedan plugga lite till provet jag ska göra på fredag inom matten :)
Men ska kolla klart matchen nu, vi hörs!

Ska verkligen försöka ta mer bilder, puss!
 
 

Imorgon är det fredag
DATUM: 2013-09-12 | TID: 19:11:18 | KATEGORI: Livet


En vecka sedan, en såå mysig och rolig helg!!

Hej kära läsare!

Tar mig lite tid nu och tänkte skriva ett kort inlägg bara...har spenderat dagen med en aktivitetsdag på skolan, där denna gång temat var Zombie run, var inte allt för farligt men men, sedan efter det såg vi skräckfilm i aulan hela skolan, filmen sög rätt mycket tycker jag...långsökt och inte alls läskig typ så det var väldigt tråkigt(även fast jag hatar ogillar starkt skräckfilmer!!!) sedan har vi även hunnit med att ta det lungt däremellan där vi hade rast från 11.00 till 12.30 där några i klassen typ gjorde en ja vad ska man säga, myshörna kanske, där jag agerade lite kudde haha. Men tyckte faktiskt att det var rikitgt kul och skönt hahaha :)
Annars då? Jo dagarna rullar på snabbt och om inte allt för länge tror jag att roliga saker kommer börja hända:)
Ska nog nu ta och ta mig till kylskåpet och hitta nå käk och göra lite kvällsfika för att faktiskt sedan duscha och gå i säng någorlunda tidigt. Hoppas ni haft en bra torsdag.

Kramar!
 

<3
DATUM: 2013-09-09 | TID: 13:52:02 | KATEGORI: Livet


Lika som bär? ;)

Tjenare, ligger hemma i soffan med myskläder och filtar och feber, inte alls kul tycker jag. Hoppas allt är bra med er läsare däremot :) Ska vila upp mig idag så får jag hoppas att jag kan gå till skolan snart igen för har prov i veckan. Ska strax räkna lite matte samt läsa på serveringen, så jag får något vettigt gjort! Men först ska jag nog duscha så jag känner mig lite fräschare och så ska jag kanske göra nån smoothie också. MUMS.
I helgen har jag och lillasyster varit ensamma hemma, det var sjukt mysigt även fast jag har varit halvhängig, syrrans kille var här över några dagar också så han var med oss mycket, bjöd på mat och så.
Riktigt gott och trevligt, kul att se han igen eftersom det är så långt avstånd mellan oss när dom bor där nere:)
Men ni får ha det bra, ursäktar den dåliga uppdateringen men har inte hänt mycket och kameran vår är hos bror och typ helt väck så inga bilder finns att lägga ut så det får ni leva med, men lovar att snart kommer jag ta tag i det här, men alltid mycket i skolan nu i början så får ha det som ursäkt:P

Massor med kramar.


 

@daniellafransson
DATUM: 2013-09-01 | TID: 16:26:00 | KATEGORI: Livet

Några senaste instagrambilder, @daniellafransson heter jag där :)

Tjenare ni fina läsare!
Just nu lyssnar jag på nån härlig poplåt medan regnet smattrar mot mitt sovrumsfönster. MYSIGT VÄRRE!
Har inte alls gjort mycket idag, har sytt om ett par jeansshorts, blev inte allt så lyckat men men :)
Ska nu börja göra dagens middag sedan ska jag städa garderoben så att jag kan hitta lite kläder ;)
Men ska försöka uppdatera om mitt inte allt för händelserika liv lite oftare.
Massor med pussar.

PS. Har även bakat vääärldens godaste bröd idag. Glödkakor!!! MUMS:D