Snart sommarlov
DATUM: 2013-05-27 | TID: 15:47:29 | KATEGORI: Livet

<3 
 
Hejsan svejsan!

Sitter och skriver klart min inlämning på menyarbete som ska vara klart imorgon. Går faktiskt riktigt bra, just kommit in i bra flyt så ska fortsätta skriva på det fram till middagen idag, sedan har jag träning ikväll. YES!
Igår fick jag faktiskt spela match med mitt lag, sjukt kul. Både att spela och att vi lämnade planen med en vinst.
Jag fick spela forward under matchens gång, riktigt kul även om jag inte är helt van, men kul med en lite annorlunda position:) 
Idag har jag varit på skolan, typ kortaste dagen ever. Enda lektionen vi hade var klasstimme, där vi fick lite info och så fick vi käka jättegod glass, sedan åt jag bara lunch innan jag drog på mig jackan och åkte hem.

Men ska skriva på arbetet nu, hörs. Pussar.

Finland
DATUM: 2013-05-24 | TID: 21:09:54 | KATEGORI: Livet


Jag och syster framför färjan i tisdags.

Hej finisar!

Först och främst ledsen för den kassa uppdateringen men har inte prioriterat bloggen eller rättare sagt datorn denna vecka faktiskt...
Har haft mycket att göra, i söndags spela jag borta match och skadade mig en del, så har hoppat på kryckor två dagar, samt hade jag en krycka under onsdagen men igår och idag körde jag utan och foten känns faktiskt bra, så hoppas på en omstart i fotbollstränandet i veckan. Wheey! :D
I tisdags var jag med min systers klass iväg till Finland över dagen, var riktigt roligt..har bara mobilbilder, så de kommer upp här inom sin tid, lovar! 
Igår hade jag branschkunskap prov, vi delades upp i olika grupper och lagade en tre rätters lunch och serverade där gästerna fick bedöma oss, och det gick faktiskt riktigt bra. Lite små segt men de var värt det! 
Idag hade vi en riktigt chill dag på delikatess delen, där vi endast gräddade våfflor och käkade dom innan vi fick ta helg, och kan säga att den kom precis lägligt, för behöver verkligen den just nu. Ska kolla fotboll, brännboll, jobba lite och göra lite skolarbeten. Förhoppningsvis lite annat också men det får vi helt enkelt se. 
Har inte mycket alls i skolan, bara ett stort arbete i livsnäran som måste finslipas och lite sådant innan jag kan vara nöjd med detta skolår faktiskt, och så vill jag höra hur jag klarade engelska NP också. 

Men ska nu läsa igenom arbetet och rätta och fixa lite saker här och var. Puss och kram.


♥♥♥
DATUM: 2013-05-19 | TID: 10:32:55 | KATEGORI: Foto


Allt är bara super just nu. 

"Du är den snyggaste tjejen på skolan"
DATUM: 2013-05-13 | TID: 17:57:27 | KATEGORI: Livet


Jag är glad idag, bara så glad. 
 
Hej finisar!
Har idag haft en kortis dag på skolan, inte fått mycket gjort men har äntligen gjort mitt svenska NP tal och det känns som att det ändå gick bra. Tycker själv att de var rätt intressant att berätta haha :)
Har nyss ätit god middag och nu så surfar jag bara runt lite, nyss lämnat in branschkunskapen, skönt!
Veckans första fotbollsträning ikväll, sjukt laddad behöver springa av mig lite faktiskt. I veckan så är det för det mesta eget arbete på alla lektioner, så ska jobba på bra och på torsdag ska jag få göra något kul med de andra kamratstödjarna på skolan :) skönt, skönt. Nu på onsdag är det även näst sista delen på engelska NP, längtar tills det är över. Vill ha sommar och sol nuuu. 
Juste, igår drog jag och laget till Lycksele för första bortamatchen i serien, tänker inte nämna mer än att det blev en orättvis förlust i slutändan och mitt vänster ben gör så jävla ont. Men de var kul iallafall :D
Men ni får ha en bra fortsättning på veckan, vi får höras snart, kram!

Match, träning, skola, träning, match, match
DATUM: 2013-05-11 | TID: 20:17:00 | KATEGORI: Livet

Bild från seriepremiären mot Hörnsjö
Hejsansvejsan! 
Ledsen över den förfärliga uppdateringen jag bjudit på de senaste veckorna men har inte suttit allt för mycket vid datorn, har haft skola, jobb, träning och match hela tiden så har inte prioriterat bloggen precis, så ni har fått lidit, är sjukt ledsen men ska försöka ta tag i det till veckan iallafall men kan inget lova:)
Idag vakna jag i god tid, jag och familjen delade ut lillasysterns reklamjobb och sedan blev jag kallad på minuten att spela match med divison 2 idag, så jag käka och cyklade dit och spelade match. Sjukt kul, mötte min klasskompis Jennifers systrars lag, Rönnskär, blev vinst med 5-0. Jag fick spela tjugo minuter i slutet pågrund av att imorgon far jag och mitt egna lag till Lycksele och spelar vår seriematch mot Betsele, kommer också bli kul. Förhoppningsvis får jag spela lite mer och kanske vi även tar hem lite poäng, skulle sitta skönt i varje fall:)

Ha en grymt bra helg, så hörs vi nog snart. pussar.

Seriepremiär
DATUM: 2013-05-06 | TID: 16:44:34 | KATEGORI: Livet


Fotograf: Syster Micaela / gårdagens seriepremiär, förlust mot Hörnsjö

Hej, är sjukt ledsen för den helt förfärliga uppdateringen som har förekommit de senaste dagarna men just nu är det rätt mycket skolarbeten som måste bli klara och snart är det ju faktiskt över. Snart har jag gått ett år på gymnasiet. Så sjukt! Men det är samtidigt så skönt, att ha fått det gjort. Bara två år kvar till studenten dåra! :D
Idag har jag haft en helt onödig skoldag, började elva med en kvart klasstid, som inget viktigt blev sagt på men sedan fick vi lunch fram till halv ett där vi till slut fick starta svenskan efter många om och men, eftersom engelskan var inställd idag. Men de var faktiskt lite skönt att få fara till skolan igen efter massor med ledighet!
Ikväll ska jag på veckans första träning, i det enormt fina vädret som dagen bjudit på! Taggad? JA.

Men ska nu kolla lite plugg och så, ha det bäst. Puss.

13.05.02
DATUM: 2013-05-02 | TID: 16:24:21 | KATEGORI: Livet

En glad tjej i mars månad.

Hej fina ni!
Har som sagt varit ledig sen i fredags, har inte gjort allt för mycket, men så är det när man är ledig ju!
Idag steg jag upp runt åtta för att sedan vid halv tio strosa iväg till Mariehem och Ersboda med mor min, ett fikastopp, en pizzaslice och några frågor senare satt jag på bussen in till stan, där jag fyndade två snygga triangel "BH:ar", har velat ha en sådan länge men tvekat ett bra tag men nu när de var på rea så fick de följa med mig hem med ett leende på läpparna! 
Ikväll har jag lagmöte och sedan träning, sjukt najs. På söndag är det seriestart, wheey :D
Engelska Skriv NP ska genomföras imorgon bitti, lite nervös kan jag erkänna att jag är men kommer nog gå bra:) Och på kvällen ska laget träffas för lite käk samt trivselkväll, ska bli superkul:)
Men ni får ha ett grymt veckoslut för det ska jag, vi hörs snart. Pussar.