Jag går dit du går
DATUM: 2014-03-23 | TID: 21:01:30 | KATEGORI: Livet


Mina pågående läsningar, sjukt bra!

Kom just in från en promenad med lillasyster, hann regna några skvättar så helt torra kom vi inte in. Men skönt var de, om jag har tur så tror jag att jag kan köra igång med träning i slutet av veckan. Längtar!!
I lördags firades Madde med tårta och presenter, trevligt! Hann även med en sväng till HBG för lite fotbollstittande. Idag har jag bara tagit de lugnt med lite läsning, promenader, mat och så lite skype. En skön söndag tycker jag. Imorgon är de ännu en skolvecka, får se vad den bjuds på men säkert en hel del arbete, ska bli intressant. Ska nu käka lite kvällsmål innan jag tar boken och beger mig till min sköna säng. Ha en grym söndagskväll, höres!

don't let little stupid things break your happiness.
DATUM: 2014-03-18 | TID: 21:39:00 | KATEGORI: Livet


En gammal bild.
 
Idag har jag haft kök hela dagen, inte haft mycket att göra alls men de var roligt iallafall.
Imorgon är det dags för min grupp att styra i köket, vi ska ha amerikanskt tema...vilket jag tror kan bli väldigt lyckat..blir bla. amerikanska miniburgare och bananasplit extra allt. Shit vad gott!!
På lördag är de min bäbis födelsedag, hon blir byxmyndig, shit vad stor hon är alltså :P
Är i princip på bättringsväg från sjukdom nu, dock trött typ hela tiden..Men de blir bättre!!

Skypear just nu med lilla Jakob, typ planetens bästa grabb!!! ;)

Puss, vi hörs!
 
 

Vårsolen tittar fram i denna mörka vardag
DATUM: 2014-03-12 | TID: 17:31:00 | KATEGORI: Livet

En bild från i våras.
Denna vecka har solen och värmen bestämt sig för att hålla oss sällskap här i Sverige, de har varit riktigt riktigt skönt. Skolan går riktigt bra nu, inte så jättemycket med plugg, rätt lagom.
Är skadad och halvsjuk så ingen fotboll på några veckor framåt...men snart så får jag köra min sjukgymnastik iallafall. Ska nu fixa lite middag för familjen innan jag far iväg en stund. Puss.